Olimme tässä päivänä yhtenä Inton kanssa lenkillä, no niin tietenkin olemme lenkillä jokapäivä, mutta tämä sattui päivänä yhtenä...kävelimme tuota viitostienvartta ja kuinkas ollakaan näin jo kaukaa kun heppa tulla jolkottaa vastaan...ei se yksin ollut se heppa siis, vaan tyttönen selässään.

Ensin ajattelin hui kauhistus, mitähän nyt tapahtuu, saako Into kohtauksen ja säikyttää heppa polon ihan suunniltaan räksytyksellää, mutta ei Into vain seisoi jähmettyneenä paikollaan ja katsoi otusta..tuumien varmaan mielessää onpas iso koira. Olin kovin ylpeä omasta otuksesta ja hänen käytöksestään. Luulen, että Inton rauhallisuus johtui siitä kun hänellä on muutenkin niin pieniä koira ystäviä, on Alvaroo, Sellaa ja hännän huipuksi Nelsson...tässäpä Into ja Nelsson.

1741558.jpg

Nelsson, eli Nekku on aivan mahtava koira, hän on lauhkea kuin lammas ja vaikka onkin uros ei se Intolle kehtaa eikä viitsi örkätä, se antaa sen tulla luokse ja on kuin sitä ei olisikaan. Intohan pyörii Nekun ympärillä kuin paraskin tättähäärä ja Nekku vain kääntää kylkeä ja jatkaa uniaan..mahtava koira. Tuollaisen voisin ottaa tuohon meidän pihaa vartioimaan. :D Tämä vartia ottaa vaan kaikki vastaan hännän heliutuksella tai sitten vain katsoo silmäkulmansa alta ja tuhahtaa..:) Ei purisi renttua reiteen ei.