Eilinen päivä oli ihan tuhuoon tuomittu kokonaisuudessaan. Ajattelin, että mennäänpäs Inton kanssa metsään lenkille jospa siellä sitten hermo lepäisi ja tulisi rento Reino/Raija olo......tässä kohtaa täytyisi soida summeri ja kovaa...BEEB...väärä valinta :)

Laitoin kyllä ukkelille pompulat turkin suojaksi, ettei risut ja männynkävyt tarttusi häneen, kissan viikset ja koiran kuonot tarttuihan ne ja siihen kun vielä lisätään muutama kakkapallero häntään heilumaan heilurina kuin poikien kopekset, niin johan näytti koira joulukuuselta, eikä Lhasa Apsolta ollenkaan..

Mutta jos tästä nyt jotain hyvää pitää löytää niin löytyyhän sitä, eipä ollut illalla tekemisen puutetta kun ensin olin pessyt hännästä kakkelit pois niin sitten alkoi kamala metsän raivaaminen turkista. Itseasiassa koitin saada ensin niitä suurimpia kakka kopeksia pois ihan sormin, mutta kun haju oli niin kaamee, että tätä immeistä rupesi yököttämään niin päätin sitten, että on ehkä helpompi kun suihkuttelen vain ja niinhän ne lähti..

Asiasta viidenteen, mietin sitä, että muistaako mieheni hääpäivää, no muisti hän jippii jippii ja enkä pääse nyt sitten kuittailemaan hänelle.....höööö se on vähän huono juttu kyllä.:D..noooo eiii tosiii.

Koiravauvahauva kuume on kova, eikä sitä helpota yhtään tuo mieheni negatiivinen asenne moiseen asiaan...minusta olisi niin ihanaa jos meillä vipeltäisi sellainen pikkuinen karvaturri kyllä tänne mahtuisi ja kyllä Into ja Jesse tykkäisi. Taidan painua haaveisiin ja rueta katsomaan kuvia hauvavauvoista juu niin teen...

1716781.jpg

Into alkukesällä meidän pihamaalla

1716783.jpg

Tässä on paita ja peppu :D