Ihanaa kesäloma, ihan täytyy huutaa, KESÄLOMA..ai autuutta. Hassua vain, vielä on kokonainen viikko jäljellä ja tämän päivää minulla on päässä pyörinyt vain työasioita, kaipa sitä pitäisi jo päästä sorvin ääreen...heh no ei taatusti tarvii.

Käväistiin tossa minun siskolikan luona Vantaalla ja Jessen oli ehdottomasti päästävä Serenaan, no ei pöllömpi paikka. Minä joka yleensä vain maata löhnötän auringossa enkä todellakaan välitä mistään vesiliukumäistä sun muista hurjista kotkotuksista....jaaha taas kävi niin, että asian punainen lanka hukkui jonnekin..niin siis tämä plikka se vain kirmaili kuin villivarsa pitkin Serenan liukumäkiä ja villijäkoskia, oli ihan huippuu...monet ilmaiset perähuuhtelut allasvedellä tekee Eetvarttia :D

Mutta kyllä oli mukavaa tulla kotiinkin, sillä toi meidän koiruus on ihan pöhkö..isolla PPPPEEEELLLLÄÄÄ...siskoni asustaa rivarissa ja Vantaalla ilmat olivat aivan mahtavat, aurinkoo ja vielä lisää aurinkoo. Yöt olivat niin kuumia, että makkarin ikkunaa piti pitää auki ja tietenkin rivarissa on muutakin elämää kuin oma perhe...perskeles sitä murinaa ja haukkua kun Into vähän intoutui varoittamaan meitä kutsumattomista vieraista..ei voi olla ikävämpää tunnetta kuin se, että juuri kun olet nukahtamassa sängyn alta kuuluu haukuntaa ja murinaa. Sydän parka huusi apua.

Eikä vielä sekään yöllinen kolistelu, mutta kun siskollani on kaksi koiraa, toinen Demi gorgi ja toinen Dolly x rotuinen New Yorkin street dogi aivan mahtavia pakkauksia nämäkin..mutta mutta kun näillä likoilla nyt sattui olemaan juoksut meneillään ja voi vain kuvitella mitä se saa aikaiseksi tollaisen nuoren koiran päässä....ei kun Saksalainen himo pökkiä Gynther taas vauhtiin. Gorgi demi antoi kyllä Intolle nenilleen mutta Dolly vain käänsi häntää pois edestä ja sinne sinne tuumi hän...olihan heillä housut jalassa onneksi, mutta Intolla ei ollut kyllä hetken rauhaa, eikä minulla myöskään kun piti olla kokoajan vahtimassa poikaa/Gyntheriä.

Tässä alla on kuva New Yorkin street dogista

1712895.jpg

Dolly tyttönen

Demistä en nyt löytänyt kuvaa, on varmaan tuolla toisella tietsikalla, mutta se on nyt telakalla kunhan saan sen kuntoon niin sitten lisään tänne myös Demsun kuvan..