Otsikon kysymykseen vastaus on ei ollut..Hämäkäkki oli tehnyt pesän minun kuihtuneeseen kukkapenkkiin, pakkohan siitä mestariteoksestta oli kuva ottaa..tässäpä tämä yksiö.

1825603.jpg1825606.jpg

On kyllä hieno, asukista en ole kyllä samaa mieltä. Hui hämäkäkit on kaameita, onneksi hän ei ollutkaan kotona :D  Kahville en olisi kuitenkaan mennyt.

Kun olimme siellä sisareni luona Vantaalla, soittelimme Gitar Hero peliä ja siellä Iron Maidenin biisiä, oli muuta sika hauskaa mutta ihan sika hankalaa. Ei tahtonut tämän typykän nakkisfingerit pysyä biisin tahdissa ei sitten millään..Välillä meni biisi ihan hyvin mutta suurimman osan ajasta siitä kuului vain hassuja riistasointuja...BLUNG ja BLONG tai jotain sinne päin. Tästä innoissani haluan nyt sen pelin, on ihan pakko saada sitä oli niin huippuu soittaa vai sanoisinko koitaa soittaa. Oli hassua kun se biisi lähti käyntiin ja rupesin soittamaan niin eipä mahtanut rytmijalalleen yhtään mitään, siinä sitä jammaili kuiin paraskin rokkari ja pojat saivat hupia ja nauroivat minulle..:D

Tässäpä uusin otos Intopojasta.

1825614.jpg1825622.jpg

Nyt pitäisi jampakoitua sen verran, että lähtisi ton koiruliinin kanssa lenkille. Sitten alkaakin urakka, takkujen selvittely, turkin pesu ja muu huolto...Huomenna aamulla aikaisin lähdetäänkin Kaisan kanssa Heinolaan. Jippii näyttelyyn:)