Koiria siellä koiria täällä, unissakin pomppii koiria päällä :D No ei vainee, oli siis aivan ihana kolmipäiväinen, vaikkakaan Lauantaina Into ei ollut kehässä, mutta turistiksi piti kuitenkin näyttelyyn lähteä.

Meillä oli mökin täydeltä ihmisiä mutta vielä enemmän koiria. Oli siskolikka Helmi sekä siskopuoli Anni ihanainen sekä  mopoja paljon paljon mopoja (Mopsi). Mopot kylläkin vain piipahtivat pihalla paitsi yksi johon Into niin rakastui, hän oli Mopsi tyttö Loviisa :D Taisi kyllä Jessekin rakastua, sillä kun silitteli Loviisaa jalkojensa välissä, tuumasi hän "ai, että tämä on ihana" .

Näyttelyihin palatakseni, Perjantai meni ihan kivasti, ei voi olla naamanäkkärillä, arvostelu on hyvä vaikka sijoitusta ei tullutkaan...Into NUO/ERI1. Ranskalainen tuomari tykkäsi kyllä Intosta, mutta sanoi häntä liian laihaksi.

Sunnuntai Kanadalainen tuomari taas oli hassu ilmeetön setä. Kun hän arvosteli koiria naama oli niin viivasuora ja totinen kuin olla ja voi. Omassa luokassaan Into sai Eri 1 kun odottelimma parasuros kehää ajattelin, ettei tuomari tykkää tummista Apsoista sillä kaikki valioluokassa sijoittuneet koirat olivat vaaleita..no ei kun parasuros kehään porskuttamaan ja kyllä Into porskuttikin. Ei ole koira esiintynyt ikinä ei ikinä noin hyvin kun hän Sunnuntaina meni. Tulos olikin sitten NUO/ERI 1/ PU4 ei paha kun ottaa huomioon, että 5 valioluokan koiraa jäi Inton taakse...minä olin pakahtua ylpeydestä ja fiilistä nosti vielä se, kun selvisi se, että Into on PU4 kuului yleisöstä isot aploodit. Jännitti ihan vietävästi koko näyttelyt taas kerran ja Sunnuntaina katsomaan tuli vielä äiti, sitten tuli vain lisää suorituspaineita. Into varmaan ajatteli, että nyt on mummo tuolla näytetäänpä hänelle mistä on hienot Apsot tehty..Sanoinkin äidille, että hänen pitää tulla jokaiseen näyttelyyn mukaan kun Into noin innostuu.

Tässäpä kuva Helmi siskosta sekä Intopojasta..1793271.jpg

1793306.jpg