Pirskutarallaa, kyllähän oli lenkkireissu tässä yhtenä päivänä. Me Inton kanssa törmäsimme sellaiseen Tollerin näköiseen koiraan, olemme törmänneet häneen ennenkin, mutta koira on ollut silloin miehen hallussa ja hän on aina istuttanut sen vierelleen eikä ole ollut koiralla ietiäkään tulla meidän lähelle, se örkkää kovasti se koira...nooh nytpä sitä ulkoiluttikin sellainen iäkkäämpi nainen. Auta armias sitä meteliä ja hampaiden kirjoa kun se koira lähti tulemaan meitä kohti, fleksi vain lauloi ja ämmä koitti kaikin keinoin pitää sen koiran kurissa. Hassu ämmä työnti kätensä sen koiran kaulalle, kai koittaen saada siitä jotakin otetta ja se koirapa nappasi sitä ämmää kädestä. Ämmän suusta kuuluu "ai saatana" ja koira ei kun kiskoo yhä hurjemmin ja hurjemmin..Minä siinä koitin viedä Intoa ohi ja samalla kysäisin siltä ämmältä "saatko sinä nyt pidettyä sen koiran", näkyi saavan sen verran ettei se pääsyt Inton kimppuun...hui kauhistus jos se olisi hyökännyt, se olisin ollut varmaan sitten minä seuraava jota se koira olisi purrut....Ei se ämmä mulle kyllä vastannut mitään, esittämääni kysymkseen sillä varmaan oli fiilikset, että saakelin Fifin käyttäjä kun tulet yhtäaikaa meidän kanssa lenkkeilemään!

Eipä tässä kaikki tältä lenkiltä...päästään kappaleen matkaa eteenpäin ja vastaan tulee vanha mummu jolla Kultainen noutaja, no sen noutajan olemme tavanneet ennenkin ja se on kiltti koira, vähän virtaa vain liikaa mutta muuten ok...mutta kun sillä mummulla oli vielä toisessa kädessä Ajokoira ja ne molemmat päättivät ydessä tuumin lähteä Intoa moikkaamaan ja taas fleksit laulaa...Mummu raukka tuli niiden koirien perässä kuin lapanen eikä mahtanut mitään...Onneksi nämä olivat kilttejä koiria..

Ajattelin siinä sitten matkalla, että saattoi olla sillä mummulla viimoinen kerta kun lähti kahden voimakkaan koiran kanssa yhtäaikaa lenkille, se näytti kyllä aika hurjalle, niin ja jos se mummu olisi vielä vaikka kaatunut...APUAA...

Asiasta apulantaan...nyt olen jo vähän kehittynty nyytittelyssä, ei ne vieläkään mitään kauniita ole mutta turkissa pysyvät ja koiran tukka niiden sisällä. On niin hauskaa leikkiä noilla väreillä, minun pitää saada satamäärin erivärisiä nyyttipapereita...ehdottomasti.

1896692.jpg