Nyt on Italiat käyty (kahvilla) ja kotiin päästy kunnialla, oli se vaan sen verran hieano paikka, että sinne pitää tehdä retki uudelleen. Tällä kertaa ei keretty käydä ku Colosseumin ympäri ja äkkiä sitten koneeseen. Olipahan elämäni taksikyyti, voi kauhun paikka, nehän ajaa ku Pellikan mummot, Hulluja nuo Roomalaiset.

Into kuulumisia..No Intonhan piti mennä Jyväskyllään hoitoon, mutta kävikin niin, että ne hoitopaikan omat koirat olivat ottaneet yhteen ja toisella pää auki, tää toinen on Shar Pei ja hyvin omanarvon tunteva koira..joten päätin ettei ole hyväksi Intolle eikä Pontukselle, että vien Intoa sinne. Joten paniikkiiii minne koira hoitoon. Eipä hätää sillä Piiu ihana on olemassa ja sinnehän minä sitten Inton vein, siskolikan luokse. Oli ihanaa jätää Into Piiulle, Jari sanoi kun lähdimme, että on se ainakin hyvässä hoidossa tuolla, sillä Piiuhan kaappasi Inton syliin kun olimme lähtöä tekemässä ja koiruus oli kuin kotonaan...Kun meidän Jari tuumaa jotain tollaista niin se on kunnia asia, niin ja huomasin sitten senkin, että huolissaan hänkin oli Intosta.

Entäs sitten kun menimme hakemaan koiraa, olin kyllä sanonut Piiulle ettei Intoa tarvitse pestä! Pesen sen sitten itse kun tulemme kotiin...kuinkas ollakkaan, koira oli aivan mahtavan näköinen, puhdas turkki ja kaikki nyytit niin järjestyksessä kuin olla ja voi...tämän kaiken lisäksi oli vielä rompullinen n. 600 kuvaa juu juu ihan oikein, ei ole kirjoitusvirhettä 600 kuvaa. Tässä muutamia huippu otoksia.

1952156.jpg

1952176.jpg

1952195.jpg

Into alhaalla ja Rosita ylhäällä näin selvennykseksi.