No ei vaineen missään tankoamassa vaan koiranäyttelyissä tietty :) Oli kyllä mukava reissu, tai siis näyttelyissä oli kivaa ajomatkat ei kun olin yksin liikkeellä, puuduttavaaa. En tykkää omasta seurasta. Mutta näyttelyt meni hyvin, vakkakaan kylläkii sitä cacipii ei tullut vieläkään, perkules...tulokset tässä NUO1/PU3 ja serti. Ei huonosti ollenkaan, arvostelu oli kyllä mielestäni vähän hassu ja isolla hoolla.

Nyt on sitten kaameen väsynyt olo, sillä reissuhan alkoi aamuherätyksellä klo 02.30 ja liikkeelle lähdin jo ennen aamu neljää. Mieleni olisi tehnyt ihan vietävästi kahvia ja tupakkaa jossain kohden matkaa, mutta eihän siellä ollut huoltoasemia tai jos oli niin ne oli vielä kiinni...ja kun ei saa, niin alkaa ärsyttää ja tekemään vaan kahtakauheammin mieli..Piti pysähtyä ihan asioikseen tupakille. Sitten illalla saavuinkin kotiin klo 21.00. Pitkä pitkä päivä mutta kyllä kannatti, oli taas ihania ihmisiä ja spessu Piiu :)

Seuraavaksi onkin sitten Jyväskylä sinne on harmillisesti vielä aikaa kuukausi, nyt taas kun pääsi näyttelyiden makuun niin pitää päästä menemään jokikinen viikonloppu.

2016216.jpg