Nyt on sitten 40 vee juhlat onnellisesti käyty läpi ja tämä päivä oleiltu hissukseen, no ei ihan Into on kyllä pesty jokatapauksessa. Mukavaa krapulapäivän touhua pestä koiraa, itseasiassa ei minulla kyllä edes kummonen krappis ollutkaan. Oli kyllä mukavaa ja kun juhlat juhlittiin tuolla meidän kesämökille, jonne on matkaa tästä kotiovelta n. 20 metriä niin tunnelmakin oli ihan huippu. Mökillä oli kyllä vähän kylmä, mutta me sinnikkäästi juotiin kahvit niin kuin syötiin ruokakin siellä. Sitten nautintojen välissä vähän otettiin doupinkia sekä kisailtiin leikkimielisä kisoja koko porukka, niin lapset, naiset kuin miehet.

Inton pesusta vielä vähän, tänään koklasinkin Intoon uutta shampoota sekä hoitaria, ainakin näppituntumalla turkki tuntui hyvälle, erilaiselle kuin normisti. Pitää taas kysyä noilta viisaammilta sitten kun näkee heitä, että olenkohan minä taasen ihan väärässä. Siitä se selviää sitte.

Nyt mieleni tekisi ihan kaameesi sipsiä, en vain kehtaisi lähteä ajamaan huoltikselle, mutta pakko kai se on jos tämä mielitys ei mene ohi..meen hieman nyt tuumimaan ja sitten katsotaan tuleeko sipsit..:D

2031984.jpg