Kun pikkukoira päättää, niin se silloin päättää. Tänään sain taas muistutksen siitä kuinka lapanen voi muuttua persiille potkivaksi kengäksi. Kysymyshän on tietenkin koirastani Intosta:)
Rakas rakkini päätti leikkimielisessä koiranäyttelyssä, ettei kävele metriäkään, eikä se sitten kävellytkään. Istui vain tyynenä takapuolellaan etutassut ilmassa ja nökötti siinä. Sitten vain hymy huulilla kannoin Inton takaisin rivviin ja pokkasin sinisen nauhan..
Nauratti kun tuomari pyysi meitä kulkemaan edes ja takas...Into istui alas ja nökötti, minä siihen tuumasin, ettei me nyt sitten kuljetakkan..Tuomaria nauratti.
Syitä ja seuraamuksia miettiessäni ja kasvvattajan tuumittua tulos oli tämä....Into näytti minulle keskaria, sillä pikkui koira on talossa ja nyt on sitten hyvä aika rankaista siitä mammaa...
Mistä hitosta se tiesi tehdä sen rankaisun näyttelyssä, olisi vaikka purrut renttua reiteen tai syönyt puhelimen johdon, ei näyttelyissä tartte temputtaa...ei ei ei
 
Mutta oli näyttelyissä myös Apso poika Kalle, aivan ihana tapaus. Kalle mennä hurpotti ja voitti luokkansa, siitä sitten BIS kehään ja sijoitus 4 hienoa Kalle.
2067631.jpg