Voisinpa vaikka todeta, että karkki tai kepponen, ainakin yhdessä minun asiakaskohteessa, sillä siellä niitä kepposia sitten piisaa ihan harmiksi asti. Päivänä yhtenä vessaa siivotessani huomasin wc:n pyttyharjan kipossa jotain hassun värista nestettä, eihän se mitään hassua ollut, sillä joku  ihmeen valopää oli keksinyt kusta siihen kippoon ja tunkea sitten sen harjan vielä takaisin paikolleen. Haju siinä wc:ssä olikin sittten ihan asian mukainen. Huokaan ja ei kun siivoaamaan vielä se kusikin pois kipposesta, on ollut jollain mukavaa.

Eihän siinä kaikki, taas päivänä yhtenä kun menen suihkutiloja katsastamaan, niin seinillä on jotain ihmeellistä pientä nyppyä, lähemmin asiaa katsottuani huomaan, että lapsukaiset laulavaiset ovat keksineet laittaa wc:n paperia veteen tai mihinkä nesteeseen tahansa ja sen jälkeen he ovat heitelleet te tollerot pitkin pesuhuoneen seiniä. Siinä vaiheessa jo rupesi tällä likalla olemaan vitsit vähissä, puhisin vain itsekseni ja ihan ääneen siellä suihkuhuoneessa tolleroita siivotessani, että "hih hih onps taas ollut hauskaa...hih hih hih", olen kummakseni huomannut, että kun patittaa oikein paljon niin on hyvä puhua ääneen, vaikka kukaan ei ole näkemäassäkään tai kuulemassakaan.

Muistan joskus kun olen ollut mieheeni tosi tosi vihainen, eikä enää ole ollut suussa  käytettävissä julkaisukelpoisia sanoja, olen mennyt menojani toiseen huoneeseen ja jupissut siellä itsekseen sitten niitä rumiakuvia suustani ulos..On varmaan helpottanut ja eipähän sitten ainakaan loukkaa toista ihan allevyötärön..Luulenpa kyllä, että ulkopuolisesta se näyttäisi ihan hölmölle, yksi kiertää ympyrää huoneessa ja jupisee ja sadattelee sen minkä kerkeää :) Pääsisköhän sillä hauskohin kotivideoihin, miettii  hän..

Nyt ei ole hauskoja kotivideoita vaan Niilopoikaahan se tässä...

2040119.jpg2040128.jpg