Meidän pieni Niilo on jo ihan iso poika, niin se aika vain menee, väliin ihan liiankin nopeaan. Olisi niin ihanaa ku koira pennut pysyisivät koiranpentuina iäisesti. Tarkemmin tuota ajatellen, siis sen jälkeen kun ovat oppineet sisäsiisteiksi :)  Niilon kanssa junnuluokat on aloitettu, startti tehtiin Oulussa ja ERI2 kera varasertin tulla tupsahti. Seuraavana viikonloppuna oltiinkin Mikkelissä ja Pikku Nalle nappasikin jo ensimmmäisen sertinsä.  Itse olen vielä jotenkin epäuskoinen ton pikkuisen kaa, ku se on niin hösö lapsi vielä ja niin erilainen kuin Into.

1248785338_img-d41d8cd98f00b204e9800998e1248783870_img-d41d8cd98f00b204e9800998e1248783733_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Intosta puheen ollen, käväismme Intonkin kanssa näytelmissä. Kesäkuussa olimme oikein porukalla liikkeellä ja suuntasimme Kokkola KV/Pietarsaari ryhmä näyttely sektorille. Ei pöllömpi reissu ollenkaan. Into molempina Päivinä ROP ja Kokkolasta lohkesikin vielä cacipi mukaan, Hienoa Into hienoa :) Molemmissa esitimme myös kasvattaja ryhmän joka oli Kokkolassa BEST IN SHOW siis voi sitä fiilistä. Oli kyllä ihanaa ja ylpeää olla  koiransa  kanssa  moisessa sakissa. Pietarsaaren näyttelyissä kasvattaja ryhmämme oli BIS 3, ei huono sekään. Sitten koitti Laukaan reissu ja Into loistaa jälleen PU1/VSP, kyllä minä olen niin ylpeä tuosta minun tasaisen tappavasta karvakasasta. Laukaassa kasvattaja ryhmä ei  enempää eikä vähempää kuin jälleen BEST IN SHOW. Samana päivänä oli Karjaalla myös koiranäyttelyt ja sattui niin hieno tilanne, että niin Karjaalla kuin Laukaassa riitti NC:n koiria kasvattaja ryhmään ja ei meinannut olla ilollamme rajaa kun kuulimme Karjaan kasvattaja ryhmän tulokset....BEST IN SHOW,  ei varmaan kovin monelle kasvattajalle  satu samalle päivää kaksi BIS 1 sijoitusta :)

Oulun reissu meni ihan kivasti, Into molempina päivinä PU2 kera vara cacipin joista toinen saadaan siirrettyä Intolle, jeij.. Näin se intti valio titteli vain lähestyy. Viimeviikonloppuna olimme siis siellä Mikkelissä, vettä tuli ku esterin peestä ja nurmikenttä oli aivan likomärkä. Into poikaa tämä  inhotti niin vallan vietävästi, että  hän ei ensin suostuntu liikkumaan kehässä ja kun häntä siinä sitten jemesin tulemaan niin poika istui alas ja nosti etutassut ilmaan katsoi minua silmiin ja olen aivan varma hänen ajatuksistaan...OTA MAMMA  MINUT SYLIIN :)))

Näin meidän kesä on vierähtänyt, lomaa en ole kerennyt pitämään kuin vaivaisen viikon..harmi mutta kaipa niitä lomia vielä tulee ja jos sitä joskus vielä saa  olla  lomalla jopa ihan 4 viikkoa putkeen....ai  ihanuutta, tähän  loma  haaveeseen on nyt hyvä lopettaa sillä lähden katsomaan mätsäreitä..Tällä kertaa pojat jäävät koti mieheksi..:) 

Niin käytiinhän me Niilon kanssa viimeviikon torstaina mätsärissä kisaamassa ja toi Nalle pirulainen oli BEST IN SHOW...:) Jopas tämä minun kirjoituksen on nyt saman toistoa..heh