Tänään on vain niin surkea olo, varmaan rönttäpäivät tulossa luulen minä, kun yhtäaikaa itkettää ja naurattaa...jos en tietäisi niin väittäisin olevani raskaana, no en ole se on varmaa se. Niin  ja tänään on vielä meidän hääpäivä, odotan jännityksellä miestäni töistä kotiin sillä minä luulen, että hän on unohtanut koko asian.

Pääsen sitten kuittailemaan jos näin on käynyt, kaikella rakkaudella kuittailen tietenkin, meillä ei niin kamalasti perusteta merkkipäiviin vaan hellitään ja lahjotaan ihan muuten vaan, ihan ilman mitään erikoista syytä..

Into pikkuinen nukkuu tuossa sohvalla ja tuhisee välillä. On se vaan niin söpö. Se kuinka kallis ja rakas tuo koira minulle on tietää yksin vain minun sydämeni, no luulen kyllä, että moni muukin koiran/eläimen omistaja tuntee samoja fiiliksiä omaa lemmikkiään kohtaan. Viimeviikonloppuna olimme Inton kanssa koiranäyttelyissä Mikkelissä, oli kyllä kiva reissu ja jäihän meille käteenkin jotain. Inton sijoitus oli NUO ERI 1/PU 2/SERTI, eli ei turha reissu ollenkaan. Eikä me huonolle hävittykkään, voittaja koira vailittiin BIS 1, tosi hieno koira se onkin.

Ensiviikonloppuna olisikin sitten vuorossa Oulun näyttelyt molempina päivinä niin lauantaina ja sunnuntaina, onneksi molempina päivinä on matkaseuraa niin ei tarvitse yksin ajella..jännittä jo etukäteen sekä takajalkaan se jos mikä on hölmöä siis jännittäminen, mutta minkäs luonnolles teet...:)

 

Nyt kun kirjoitti muutaman rivin jo vähän helpotti olo, kyllä se myllerrys taas palaa päälle itseni tuntien, mutta edes hetken helpotus....KIITOS...

1712805.jpg

Kuvassa Into jonakin näyttelypäivän aamuna menossa pissille. :)