Do dii, nyt on sitten koulut lapsukaisilla taas alkaneet ja vanhempien painajaiset myös..heh en takoita koulumatkojen vaaroja tai muuta vakavaa huolen aihetta vaan kysymys on tietenkin kontaktimuovista ja kirjojen päällystämisestä :)

Voi juupelis kuupelis, kyllä taas tuli lapsen reppuun lisää yksi kauniisti päällystetty kirja, ainakin omakotitalon kokoinen ilmakupla muovin välissä, miksi ihmeessä se ei voi asettua sillai nätisti. Minua tämä asia hävettää mutta poikani Jesse on riemuissaan. Hänestä on niin ihanaa rupsutella sitä muovikuplaa siitä kirjankannesta, ettei häntä ne haittaa vaan mielellään saisi tulla isompiakin kuplia..

Koitin jopa neulalla puhkoa niitä kuplia ja tiristää sieltä ilmoja pihalle, mutta tämä pikkujehu tuli meuhkaamaan vierelle, ettei niin saa tehdä, ne kuplat pitää olla siinä ja sillä siisti. Eipä siinä äitykkeli sitten muuta voi kun jättää kuplat paikoilleen.

Mutta eipä hätää, kertoipa Jesse sen, että luokalla on jokin toinenkin poika jonka kirjojen kansissa on ilmakuplia ja vielä kerrostalon kokoisia, etten minä nyt ihan surkea ole, vaikka aika huono olenkin tässä asiassa.

Nyt vain odottelen sitten loppuja kirjoja kotiin tulevan, että saan lisää harmaita hiuksia ja Jesse sydämen riemua kuplien rupsuttelusta..päällystelemisiin :D