Niin juuri näin voin kyllä kuuluttaa ja kovaan ääneen, en pidä sateesta, en pidä kylmästä en pidä pakkasesta minä en pidä...*huutaa ja polkee jalkaa maahan*

Tulin juuri ulkoa koirulin kaa ja voi sitä raukkaa, tip tip siellä ja tip tip täällä. Aamulla oli kiva kun koitin maanitella Intoa pissille, poika vain istua toljotti terassilla ja katsoi minua tyyliin ootko nyt ihan tosissas siellähän sataa, en minä saata. Aikani maaniteltua otin Inton syliin ja kannoin pissille, sama homma myös tuossa myöhemällä, ei kun koira syliin ja menoksi. Myöskin lätäköt on ihan kaameita, ei niihin voi kulkea, oikeestaan se onkin hyvä asia, ettei herra puljaa jokaisessa lätäkössä, mutta naurattaa vaan aina kun hän kiertää ne niin nätisti, pää pyörii etsien kuivaa maata.

Aiheeseen palatakseni, nuhaa pukkaa syy on märässä ja kylmässä ilmassa, olisi ihanaa kun jokainen kesä olisi intiaani kesä, joku voi kysyä, että onkohan minulla kaikki inkkarit kanootissa (lue, onkohan sillä kaikki kotona) sillä eihän silloin tulisi viljaa ja muutoinkin maa kuivuisi ihan liikaa, tulisi vaikka mikä pula, mutta tällä hetkellä minä kaipaan aurinkoa ja suomen kaunista suvea.

Asiasta viidenteen, meillä lähestyy perinteiset syyskinkerit, ne on mukavat juhlat. Nää  on jo kuudennet kinkerit jotka täällä järjestetään. Mutta siinäkin on haitta puoli, sillä samaan aikaan Helsingissä  on Kaivarissa 9 ryhmän erkka ja eipä minun mieleni tietenkään tee sinne no ei sitten yhtään..pirskuta rallaa. Tiedän kyllä, että meidän kinkereissa on tosi  kivaa. Siellä ottaa mittaa suku toisesta ja vähän sukua sekoitellen pelataan fudista, myös lapset pelaa joten peli ei ole kovin kovaa, mitä nyt miehet aina innostuvat ja heitä pitää varoittaa välillä ja muistuttaa siitä,  että meillä on myös pieniä pelaajia. Sitten keksitään vielä lisää jotain ihan hassuja kisailuja ja otetaan siiterii ja vissyy ja bissee mitä nyt kukin haluaa ja naatitaan nii ja syyvväänn hyvin jotain erilaistta kuin normaalisti. Vielä on tämän vuoden murkina nimeämättä mutta kyllä se sieltä vielä tulee, niin on tullut joka vuosi. Mutta kutenkin ne näyttelyt mieltäni kalvaa...hmmmmm...karkaisinkohan eihän sitä kukaan huomaisi, luulevat vain minun olevan nukkumassa, sillä olenhan kova tyttö nukkumaan..:D

Aina täytyy laitta jokin kuva ja tämä kuva ei nyt sovi kyllä aiheeseen yhtään, mutta on pakko laittaa...siinä on taas yksi Inton ystävistä, paitsi Pontus voi olla erimieltä ystävyydestä..mutta ei Pontus Intoa pahalla ota, ihan kaverina vain kunhan ei tuppaa liian iholle..:D Silloinkin Pontus vain arvokkaasti kääntää päätään Intosta pois ja Into tieteää ettei nyt ole lupaa lähestyä Pontusta, hieno koira etten sanoisi siis Pontuskin.... eli tässä on Pontus..

1805270.jpg