Tässä muutama kuva heppaloista jotka ovat vaikuttaneet vahvasti minun elämään...ihania heppoja, ihanaa hepan tuoksua, sitä on ikävä, niin ja katsoin jossain kuvassa kroppaanikin, missä se on nyt???

1973170.jpg

Tätä heppaa minä rakastin joka solullani, siis niin hieno suokki varsa oripoika ettei ole paremmasta väliä. Laku Pekka nimeltään, minulle Larissa tai Laku. Tässä treenamme kantakirjanäyttelyyn menoa varten ja poikahan oppi, se oppi kaikki niin helposti. Ihana heppa, jos en sitä ole vielä maininnut..:D  Odotan tuossa muuten jo Jesseä niin ja ihanat verkkarit :)

1973159.jpg

Tässä taas ollaan Velhon kanssa estekisoissa, taidettiin tulla 3 sijalle. Hyvä me.

1973164.jpg

Tässä on vuokra polleni V P Perry, entinen Amerikan ravuri, josta sitten muokattiin ihan kiva Jenkki ratsu, laukka ehkä vähän nelitahtista, mutta ei paha ollenkaan ja tällä miehellä menohaluja riitti. Oli ihanaa päästellä vain järvenjäällä niin paljon kun Perrystä irtosi. Gorgi koira tuossa vierellä on äitini ylilihava Rosi.

1973162.jpg

Tässä on sitten Vatte Suokki, joka oli ihan hassu hevonen. Hevonen joka oli ruunattu vasta 7 vuotiaana ja ei ratsuksi opetettu ollenkaan, säikkyi jokaista puunlehteäkin, oli aina mukavaa olla Vatten selässä, kun ei koskaan tiennyt mistä itsensä löytää. Tunnelma oli hiukkasen kuin pomminpäällä istuessa, tik tak, tik,tak. 

Vatten omisti sellainen vanha mies ehkä joku 70vee, joka ei tehnyt Vattella mitään, se oli vain pullapolle jonka kyllä näkee. Vattesta oli tarkoitus tulla ravuri, mutta ei siitä sitten sellaista ikinä tullut. Minä rupesin sitä sitten ratsastamaan, jotta edes jokin kunto hepukalle tulisi. Vatten viirailusta sen verran, se vanha mies keroi tälläisen tarinan. Ukko(omistaja) oli valjastanut Vatten talvella reen eteen, että menevät tekemään umpimetsään puita. No meno matka oli taittuntu ihan kivasti, mutta kun puukuorma oli osittain Vatten kyydissä, heppapa sai hepulin ja päätti lähteä kotiin. Sinne oli jättänyt vanhan miehen ihan yksin, umpihankeen. Aahhh noita aikoja, aahh sitä tuoksua, ihnania heppoja.

Tuota alakuvan kroppaa minä etsiskelen, jos joku on sitä nähnyt niin lähettäkään se takaisin tänne meidän osoitteeseen....

1973166.jpg